Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сідаш, Владислав Сергійович | - |
dc.contributor.author | Sidash, Vladyslav | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-29T15:32:25Z | - |
dc.date.available | 2024-03-29T15:32:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сідаш В. С. Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якості : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Владислав Сергійович Сідаш ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9603 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є пошук технологічного прийому, що дозволяє виробляти гречану крупу ядрицю поліпшеної якості (з пониженим вмістом домішок). Технологічний процес вироблення гречаної крупи в даний час не відрізняється поки що високим ступенем вдосконалення. В результаті аналізу літературних даних і досліджень ефективності виділення ядра на діючих передових підприємствах встановлено, що операція контролю ядриці є в даний час найменш ефективною по відношенню з іншими технологічними операціями, пов’язаними з очищенням зерна і ядра гречки від домішок.Metoiu roboty ye poshuk tekhnolohichnoho pryiomu, shcho dozvoliaie vyrobliaty hrechanu krupu yadrytsiu polipshenoi yakosti (z ponyzhenym vmistom domishok). Tekhnolohichnyi protses vyroblennia hrechanoi krupy v danyi chas ne vidrizniaietsia poky shcho vysokym stupenem vdoskonalennia. V rezultati analizu literaturnykh danykh i doslidzhen efektyvnosti vydilennia yadra na diiuchykh peredovykh pidpryiemstvakh vstanovleno, shcho operatsiia kontroliu yadrytsi ye v danyi chas naimensh efektyvnoiu po vidnoshenniu z inshymy tekhnolohichnymy operatsiiamy, poviazanymy z ochyshchenniam zerna i yadra hrechky vid domishok. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | решето | uk |
dc.subject | resheto | uk |
dc.subject | ядриця | uk |
dc.subject | yadrytsia | uk |
dc.subject | смітна домішка | uk |
dc.subject | smitna domishka | uk |
dc.subject | крупа | uk |
dc.subject | krupa | uk |
dc.subject | робота | uk |
dc.subject | robota | uk |
dc.subject | сепарування | uk |
dc.subject | separuvannia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | випробування | uk |
dc.subject | vyprobuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якості | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vydilennia yadra dlia otrymannia hrechanoi krupy pokrashchenoi yakosti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сідаш В.С..pdf | 3,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.