Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепанов, Сергій Савелійович-
dc.contributor.authorStepanov, Serhii-
dc.date.accessioned2024-03-30T17:45:23Z-
dc.date.available2024-03-30T17:45:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтепанов С. С. Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Сергій Савелійович Степанов ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури безглютеновогопісочного печива, орієнтованого на споживачів, які хворіють на целіакію або мають непереносимість глютену без целіакії, алергію на пшеницю, непереносимість лактози.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovohopisochnoho pechyva, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu abo maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii, alerhiiu na pshenytsiu, neperenosymist laktozy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectпісочне печивоuk
dc.subjectpisochne pechyvouk
dc.subjectнепереносимість глютенуuk
dc.subjectneperenosymist hliutenuuk
dc.subjectнепереносимість лактозиuk
dc.subjectneperenosymist laktozyuk
dc.subjectбезглютенові інгредієнтиuk
dc.subjectbezghliutenovi inhrediientyuk
dc.subjectборошно рисовеuk
dc.subjectboroshno rysoveuk
dc.subjectборошно амарантовеuk
dc.subjectboroshno amarantoveuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho pisochnoho pechyvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанов С.С..pdf3,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.