Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степанов, Сергій Савелійович | - |
dc.contributor.author | Stepanov, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-30T17:45:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-30T17:45:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Степанов С. С. Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Сергій Савелійович Степанов ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури безглютеновогопісочного печива, орієнтованого на споживачів, які хворіють на целіакію або мають непереносимість глютену без целіакії, алергію на пшеницю, непереносимість лактози.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovohopisochnoho pechyva, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu abo maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii, alerhiiu na pshenytsiu, neperenosymist laktozy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | пісочне печиво | uk |
dc.subject | pisochne pechyvo | uk |
dc.subject | непереносимість глютену | uk |
dc.subject | neperenosymist hliutenu | uk |
dc.subject | непереносимість лактози | uk |
dc.subject | neperenosymist laktozy | uk |
dc.subject | безглютенові інгредієнти | uk |
dc.subject | bezghliutenovi inhrediienty | uk |
dc.subject | борошно рисове | uk |
dc.subject | boroshno rysove | uk |
dc.subject | борошно амарантове | uk |
dc.subject | boroshno amarantove | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho pisochnoho pechyva | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Степанов С.С..pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.