Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Феленко, Ірина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Felenko, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-30T17:58:58Z | - |
dc.date.available | 2024-03-30T17:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Феленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | насіння ріпаку безерукового | uk |
dc.subject | nasinnia ripaku bezerukovoho | uk |
dc.subject | пресування | uk |
dc.subject | presuvannia | uk |
dc.subject | температурні режими | uk |
dc.subject | temperaturni rezhymy | uk |
dc.subject | вихід олії | uk |
dc.subject | vykhid olii | uk |
dc.subject | кислотне число | uk |
dc.subject | kyslotne chyslo | uk |
dc.subject | пероксидне число | uk |
dc.subject | peroksydne chyslo | uk |
dc.subject | жирнокислотний склад | uk |
dc.subject | zhyrnokyslotnyi sklad | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi olii | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Феленко І.М..pdf | 3,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.