Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФеленко, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorFelenko, Iryna-
dc.date.accessioned2024-03-30T17:58:58Z-
dc.date.available2024-03-30T17:58:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФеленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606-
dc.description.abstractМетою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectнасіння ріпаку безеруковогоuk
dc.subjectnasinnia ripaku bezerukovohouk
dc.subjectпресуванняuk
dc.subjectpresuvanniauk
dc.subjectтемпературні режимиuk
dc.subjecttemperaturni rezhymyuk
dc.subjectвихід оліїuk
dc.subjectvykhid oliiuk
dc.subjectкислотне числоuk
dc.subjectkyslotne chyslouk
dc.subjectпероксидне числоuk
dc.subjectperoksydne chyslouk
dc.subjectжирнокислотний складuk
dc.subjectzhyrnokyslotnyi skladuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва ріпакової оліїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi oliiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феленко І.М..pdf3,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.