Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цуприк, Альона Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Tsupryk, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-30T18:10:46Z | - |
dc.date.available | 2024-03-30T18:10:46Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Цуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | makaronni vyroby | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | сетарія | uk |
dc.subject | setariia | uk |
dc.subject | нутрієнти | uk |
dc.subject | nutriienty | uk |
dc.subject | робота | uk |
dc.subject | robota | uk |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | kharchovi dobavky | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | eksperyment | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setarii | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цуприк А.О..pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.