Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦуприк, Альона Олександрівна-
dc.contributor.authorTsupryk, Alona-
dc.date.accessioned2024-03-30T18:10:46Z-
dc.date.available2024-03-30T18:10:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607-
dc.description.abstractМета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectmakaronni vyrobyuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectсетаріяuk
dc.subjectsetariiauk
dc.subjectнутрієнтиuk
dc.subjectnutriientyuk
dc.subjectроботаuk
dc.subjectrobotauk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectkharchovi dobavkyuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjecteksperymentuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setariiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цуприк А.О..pdf2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.