Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧиж, Діана Олегівна-
dc.contributor.authorChyzh, Diana-
dc.date.accessioned2024-03-31T12:14:05Z-
dc.date.available2024-03-31T12:14:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧиж Д. О. Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Діана Олегівна Чиж ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження доцільності використання гідролізованого екструдованого житнього борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів.Metoiu roboty ye doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia hidrolizovanoho ekstrudovanoho zhytnoho boroshna pry vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobivuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectжитнє борошноuk
dc.subjectzhytnie boroshnouk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectгідролізатuk
dc.subjecthidrolizatuk
dc.subjectекструзіяuk
dc.subjectekstruziiauk
dc.titleОбґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii hidrolizovanoho zhytnoho boroshna dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чиж Д.О..pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.