Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШамлян, Юлія Дмитрівна-
dc.contributor.authorShamlian, Yuliia-
dc.date.accessioned2024-03-31T12:24:22Z-
dc.date.available2024-03-31T12:24:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШамлян Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Дмитрівна Шамлян ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609-
dc.description.abstractМетою дослідження є обґрунтування технологічного процесу та його режимних параметрів переробки кукурудзяних зародків в дієтичну олію та макуху.Metoiu doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta yoho rezhymnykh parametriv pererobky kukurudzianykh zarodkiv v diietychnu oliiu ta makukhu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectдієтична оліяuk
dc.subjectdiietychna oliiauk
dc.subjectмакухаuk
dc.subjectmakukhauk
dc.subjectзародки кукурудзиuk
dc.subjectzarodky kukurudzyuk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.subjectоптимізація виробництваuk
dc.subjectoptymizatsiia vyrobnytstvauk
dc.subjectкорисні властивостіuk
dc.subjectkorysni vlastyvostiuk
dc.subjectекстрагування маслаuk
dc.subjectekstrahuvannia maslauk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva diietychnoi olii ta makukhy z kukurudzianykh zarodkivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шамлян Ю.Д..pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.