Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шамлян, Юлія Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Shamlian, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-31T12:24:22Z | - |
dc.date.available | 2024-03-31T12:24:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шамлян Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Дмитрівна Шамлян ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є обґрунтування технологічного процесу та його режимних параметрів переробки кукурудзяних зародків в дієтичну олію та макуху.Metoiu doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta yoho rezhymnykh parametriv pererobky kukurudzianykh zarodkiv v diietychnu oliiu ta makukhu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | дієтична олія | uk |
dc.subject | diietychna oliia | uk |
dc.subject | макуха | uk |
dc.subject | makukha | uk |
dc.subject | зародки кукурудзи | uk |
dc.subject | zarodky kukurudzy | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.subject | оптимізація виробництва | uk |
dc.subject | optymizatsiia vyrobnytstva | uk |
dc.subject | корисні властивості | uk |
dc.subject | korysni vlastyvosti | uk |
dc.subject | екстрагування масла | uk |
dc.subject | ekstrahuvannia masla | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva diietychnoi olii ta makukhy z kukurudzianykh zarodkiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шамлян Ю.Д..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.