Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яновська, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Yanovska, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-31T12:32:54Z | - |
dc.date.available | 2024-03-31T12:32:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Яновська Т. В. Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлини : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Тетяна Василівна Яновська ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9610 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив яблучного пектину на формування структуро-механічних властивостей зефіру. Доведено доцільність використання глюкозного сиропу при виготовленні зефіру, що позитивно впливає на його термін зберігання,на фізико-хімічні показники при оцінці виготовленого.Doslidzheno vplyv yabluchnoho pektynu na formuvannia strukturo-mekhanichnykh vlastyvostei zefiru. Dovedeno dotsilnist vykorystannia hliukoznoho syropu pry vyhotovlenni zefiru, shcho pozytyvno vplyvaie na yoho termin zberihannia,na fizyko-khimichni pokaznyky pry otsintsi vyhotovlenoho. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зефір | uk |
dc.subject | zefir | uk |
dc.subject | яблучний пектин | uk |
dc.subject | yabluchnyi pektyn | uk |
dc.subject | глюкозний сироп | uk |
dc.subject | hliukoznyi syrop | uk |
dc.subject | в’ялена вишня | uk |
dc.subject | vialena vyshnia | uk |
dc.subject | в’ялена журавлина | uk |
dc.subject | vialena zhuravlyna | uk |
dc.title | Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлини | uk |
dc.title.alternative | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam yahid vyshni ta zhuravlyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яновська Т.В..pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.