Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янченко, Артем Юрійович | - |
dc.contributor.author | Yanchenko, Artem | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-31T12:49:41Z | - |
dc.date.available | 2024-03-31T12:49:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Янченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | лущення | uk |
dc.subject | lushchennia | uk |
dc.subject | зволоження | uk |
dc.subject | zvolozhennia | uk |
dc.subject | відволоження | uk |
dc.subject | vidvolozhennia | uk |
dc.subject | сепарування | uk |
dc.subject | separuvannia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | гідротермічна обробка | uk |
dc.subject | hidrotermichna obrobka | uk |
dc.title | Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshno | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Янченко А.Ю..pdf | 2,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.