Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯнченко, Артем Юрійович-
dc.contributor.authorYanchenko, Artem-
dc.date.accessioned2024-03-31T12:49:41Z-
dc.date.available2024-03-31T12:49:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЯнченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectлущенняuk
dc.subjectlushchenniauk
dc.subjectзволоженняuk
dc.subjectzvolozhenniauk
dc.subjectвідволоженняuk
dc.subjectvidvolozhenniauk
dc.subjectсепаруванняuk
dc.subjectseparuvanniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectгідротермічна обробкаuk
dc.subjecthidrotermichna obrobkauk
dc.titleОбґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошноuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshnouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Янченко А.Ю..pdf2,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.