Перегляд зібрання за групою - Теми keksy

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошківСтрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana Hennadiivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних підвищеної поживної цінностіКірнос, Артем Денисович; Kirnos, Artem Denysovych
2025Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованогоДон, Аліна Владиславівна; Don, Alina Vladyslavivna
2024Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столовогоСур, Катерина Павлівна; Sur, Kateryna Pavlivna
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатнимГрицюк, Валерія Владиславівна; Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених продуктами переробки шипшиниКривошея, Микола Вікторович; Kryvosheia, Mykola Viktorovych
2024Обґрунтування технології виробництва кексів на основі мигдального і крикетного борошна з додаванням морквиРепенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia Serhiivna
2023Обґрунтування технології виробництва кексів, збагачених водоростямиЛисенко, Олександр Анатолійович; Lysenko, Oleksandr Anatoliiovych
2024Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексівНаливайко, Олександр Валерійович; Nalyvaiko, Oleksandr
2023Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продуктиЧорна, Валерія Віталіївна; Chorna, Valeriia