Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми keksy
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошків
Стрижак, Руслана Геннадіївна
;
Stryzhak, Ruslana Hennadiivna
2025
Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних підвищеної поживної цінності
Кірнос, Артем Денисович
;
Kirnos, Artem Denysovych
2025
Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованого
Дон, Аліна Владиславівна
;
Don, Alina Vladyslavivna
2024
Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового
Сур, Катерина Павлівна
;
Sur, Kateryna Pavlivna
2025
Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатним
Грицюк, Валерія Владиславівна
;
Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2025
Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених продуктами переробки шипшини
Кривошея, Микола Вікторович
;
Kryvosheia, Mykola Viktorovych
2024
Обґрунтування технології виробництва кексів на основі мигдального і крикетного борошна з додаванням моркви
Репенько, Анастасія Сергіївна
;
Repenko, Anastasiia Serhiivna
2023
Обґрунтування технології виробництва кексів, збагачених водоростями
Лисенко, Олександр Анатолійович
;
Lysenko, Oleksandr Anatoliiovych
2024
Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів
Наливайко, Олександр Валерійович
;
Nalyvaiko, Oleksandr
2023
Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продукти
Чорна, Валерія Віталіївна
;
Chorna, Valeriia