Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344
Назва: | Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованого |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam boroshna pshenychnoho ekstrudovanoho |
Автори: | Дон, Аліна Владиславівна Don, Alina Vladyslavivna |
Ключові слова: | кекси keksy екструдоване борошно ekstrudovane boroshno пшеничне борошно pshenychne boroshno кислотність kyslotnist готовий виріб hotovyi vyrib |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Дон А. В. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованого : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дон Аліна Владиславівна; наук. керівник Третишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є вивчення технології кексів з використанням екструдованого пшеничного хлібопекарського борошна вищого ґатунку. Предметом дослідження є ЕПБ, отримане інтенсивним гідротермічним впливом на борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку. Метою роботи є розробка технології виробництва кексів з використанням сировини, що містить крохмаль, що дозволяє інтенсифікувати традиційні технології, розширити асортимент і підвищити якість виробів. Obiektom doslidzhennia ye vyvchennia tekhnolohii keksiv z vykorystanniam ekstrudovanoho pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna vyshchoho gatunku. Predmetom doslidzhennia ye EPB, otrymane intensyvnym hidrotermichnym vplyvom na boroshno pshenychne khlibopekarske vyshchoho gatunku. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z vykorystanniam syrovyny, shcho mistyt krokhmal, shcho dozvoliaie intensyfikuvaty tradytsiini tekhnolohii, rozshyryty asortyment i pidvyshchyty yakist vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12344 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дон А. В..pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.