(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми makaronni vyroby
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії | Цуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona |
2023 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерни | Самсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna |
2024 | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування | Бабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym |
2023 | Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавок | Поліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna |
2020 | Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінності | Сова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Мосійко, Дар'я Олексіївна; Mosiiko, Daria |
2023 | Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста Дніпро | Линник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia |
2022 | Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва | Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii |