Перегляд зібрання за групою - Теми makaronni vyroby

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2020Спосіб виробництва локшини підвищеної поживної цінностіСова, Наталія Анатоліївна; Sova, Nataliia; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Мосійко, Дар'я Олексіївна; Mosiiko, Daria
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва макаронних виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К» міста ДніпроЛинник, Юлія Сергіївна; Lynnyk, Yuliia
2022Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництваПівоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Oleksandr; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovalova, Olena; Кошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii