Перегляд зібрання за групою - Теми pektyn

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняЧеркас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii
2023Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробівКузьміна, Марія Олександрівна; Kuzmina, Mariia
2024Обґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковиниСащенко, Лілія Сергіївна; Sashchenko, Liliia Serhiivna
2023Обґрунтування технології виробництва мармеладних кондитерських виробів функціонального призначенняКаруна, Яна Сергіївна; Karuna, Yana Serhiivna
2024Розробка технології напоїв функціонального призначення на основі плодів айвиДереза, Сергій Сергійович; Dereza, Serhii Serhiiovych