Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171
Назва: | Обґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковини |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam sukhoi pshenychnoi kleikovyny |
Автори: | Сащенко, Лілія Сергіївна Sashchenko, Liliia Serhiivna |
Ключові слова: | зефір zefir пастильні вироби pastylni vyroby суха пшенична клейковина sukha pshenychna kleikovyna пектин pektyn альгінат alhinat гідроколоїди hidrokoloidy |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Сащенко Л. С. Обґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сащенко Лілія Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: технологія виробництва пастильних виробів. Метою роботи є удосконалення базових підходів до виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковини як функціонального інгредієнту, що дозволяє скоротити дозування імпортної сировини, інтенсифікувати процес та покращити якість готових виробів. У роботі досліджено вплив використання сухої пшеничної клейковини на технологію виробництва зефіру. Проведено аналітичний огляд літератури, який охоплює сучасні технологічні процеси виробництва пастильних виробів. Виокремлено функціонально-технологічні властивості пшеничної клейковини та їх вплив на процес гелеутворення, що визначило мету та завдання роботи. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohiia vyrobnytstva pastylnykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia bazovykh pidkhodiv do vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam sukhoi pshenychnoi kleikovyny yak funktsionalnoho inhrediientu, shcho dozvoliaie skorotyty dozuvannia importnoi syrovyny, intensyfikuvaty protses ta pokrashchyty yakist hotovykh vyrobiv. U roboti doslidzheno vplyv vykorystannia sukhoi pshenychnoi kleikovyny na tekhnolohiiu vyrobnytstva zefiru. Provedeno analitychnyi ohliad literatury, yakyi okhopliuie suchasni tekhnolohichni protsesy vyrobnytstva pastylnykh vyrobiv. Vyokremleno funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti pshenychnoi kleikovyny ta yikh vplyv na protses heleutvorennia, shcho vyznachylo metu ta zavdannia roboty. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сащенко Л. С..pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.