Перегляд зібрання за групою - Теми plasma-chemically activated water

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Contact non-equilibrium plasma water treatment in sprouted bread technologyСоколов, Володимир; Sokolov, Volodimir; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Пивоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Пенькова, Віталія Василівна; Pen’kova, Vitaliya
2021Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on itMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович
2020Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, M.
2018Вплив активованої плазмою води на процеси черствіння і безпечність зернового хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Півоваров, Олександр Андрійович; Pivovarov, Alexander; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergey
2018Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинникаГончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena; Honcharova, O.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Mykolenko, S. Yu.; Mykolenko, Svitlana; Mykolenko, Svitlana Yu.
2018Оцінка безпеки використання спельтового і гарбузового борошна у технології хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Gez, Yana; Омельченко, Марина Юріївна; Omelchenko, Marina; Чернобривець, Руслана Олександрівна; Chernobryvets, Ruslana
2017Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениціМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Щербаков, Сергій Романович; Shcherbakov, Sergіy