Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2827
Назва: Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба
Інші назви: Application of sprouted spelt grain for bread production
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, S.
Омельченко, Марина Юріївна
Omelchenko, M.
Ключові слова: спельта
spelt
дисперговане зерно
sprouted whole grain
хліб
bread
чіа
chia seeds
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Миколенко С. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба / С. Ю. Миколенко, М. Ю. Омельченко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2020. – №1. – С. 110-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна. Technological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. Using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. Using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread production.
Опис: Миколенко С.Ю. ORCID ID: 0000-0002-1959-1141
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://visnyk.mnau.edu.ua/n105v1r2020mykolenko/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827
ISSN: 2313-092Х, 2411-9199 (е)
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
n105v1r2020mykolenko.pdf638,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.