Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Назва: | Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці |
Інші назви: | Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Щербаков, Сергій Романович Shcherbakov, Sergіy |
Ключові слова: | хліб bread диспергована зернова маса dispersed grain mass пшениця wheat плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water технологія technology |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | НТУ "ХПІ" |
Бібліографічний опис: | Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266 |
ISSN: | 2222-2944 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Миколенко_Щербаков.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.