Перегляд зібрання за групою - Теми proroshchuvannia

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-09Влив інкрустації насіння соняшнику препаратами компанії «Долина» на показники схожості та енергії проростанняКозечко, Володимир Іванович; Kozechko, Volodymyr; Ткаліч, Є. Ю.; Tkalich, Ye. Yu.; Пришедько, Н. О.; Pryshedko, N. O.; Самойленко, А. Р.; Samoilenko, A. R.
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2020Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерномБут, Юлія Миколаївна; But, Yuliia
2024Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного соргоКічігіна, Юлія Сергіївна; Kichihina, Yuliia
2022Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівАнтоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna