Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6759
Назва: Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv
Автори: Антоненко, Вікторія Артемівна
Antonenko, Viktoriia Artemivna
Ключові слова: пшениця
pshenytsia
зерно
zerno
пророщування
proroshchuvannia
ферменти
fermenty
харчові речовини
kharchovi rechovyny
технологія
tekhnolohiia
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Антоненко В. А. Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів: магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Вікторія Артемівна Антоненко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антоненко В.А..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.