Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3896
Назва: Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z proroshchenym zernom
Автори: Бут, Юлія Миколаївна
But, Yuliia
Ключові слова: солод
solod
пророщування
proroshchuvannia
водопоглинальна здатність
vodopohlynalna zdatnist
енергія проростання
enerhiia prorostannia
здатність до проростання
zdatnist do prorostannia
амінокислоти
aminokysloty
печево з додаванням пророщеного зерна
pechevo z dodavanniam proroshchenoho zerna
мережевий графік
merezhevyi hrafik
надзвичайні ситуації
nadzvychaini sytuatsii
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бут Ю. М. Обґрунтування технології виробництва печива з пророщеним зерном : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бут Юлія Миколаївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 125 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896
Короткий огляд (реферат): Метою даної дипломної роботи є розробка технології та оцінка споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів, отриманих з додаванням пророщеного зерна пшениці. Об'єктом досліджень виступають зерно такої культури, як: пшениця та пшеничний солод, а також технологічний процес приготування печива з пророщеним зерном. Предметом дослідження є здобне печиво з додаванням пророщеного зерна пшениці. Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye rozrobka tekhnolohii ta otsinka spozhyvchykh vlastyvostei boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, otrymanykh z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi. Obiektom doslidzhen vystupaiut zerno takoi kultury, yak: pshenytsia ta pshenychnyi solod, a takozh tekhnolohichnyi protses pryhotuvannia pechyva z proroshchenym zernom. Predmetom doslidzhennia ye zdobne pechyvo z dodavanniam proroshchenoho zerna pshenytsi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3896
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бут Ю.М..pdf3,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.