Перегляд зібрання за групою - Теми reolohichni vlastyvosti

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням сухих яйцепродуктівКриштофор, Вікторія Олександрівна; Kryshtofor, Viktoriia Oleksandrivna
2023Обґрунтування технології виробництва йогурту збагаченого високобілковим зерновим наповнювачемВідлога, Аліна Андріївна; Vidloha, Alina Andriivna
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениціПіддубцев, Володимир Олександрович; Piddubtsev, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастоюПанченко, Оксана Миколаївна; Panchenko, Oksana
2021Обґрунтування технології виробництва шоколаду з додаванням продуктів переробки виноградуСметанко, Богдан Олексійович; Smetanko, Bohdan
2024Удосконалення технології виробництва рисової крупиЖук, Катерина Сергіївна; Zhuk, Kateryna Serhiivna