Перегляд зібрання за групою - Теми spirulina

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Вплив плазмохімічно активованої води на функціональні характеристики спіруліни як кормового чинникаГончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena; Honcharova, O.; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, S.; Mykolenko, S. Yu.; Mykolenko, Svitlana; Mykolenko, Svitlana Yu.
2023Обґрунтування технології виробництва кексів, збагачених водоростямиЛисенко, Олександр Анатолійович; Lysenko, Oleksandr Anatoliiovych
2017Пристрій рециркуляційного водопостачання для отримання органічної продукції в аквакультуріКобець, Анатолій Степанович; Kobec, A. S.; Kobets, A. S.; Kobets, A.; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, Anatoliy S.; Гончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena; Honcharova, O.; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Pugach, A. N.; Pugach, Andrii N.
2020Пристрій рециркуляційного водопостачання для отримання органічної продукції в аквакультуріКобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatolii; Пугач, Андрій Миколайович; Puhach, Andrii; Іжболдіна, Олена Олександрівна; Izhboldina, Olena; Павленко, Олена Сергіївна; Pavlenko, Olena
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr
2018Фізіологічне обгрунтування використання нетрадиційного методу обробки сировини в аквакультуріГончарова, Олена Вікторівна; Honcharova, Olena; Honcharova, O.; Тушницька, Наталія Йосифівна; Tushnytska, Nataliya