(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми sushka
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Обґрунтування виробництва гречаного солоду | Євдокімов, Пилип Віталійович; Yevdokimov, Pylyp |
2020 | Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук | Леснік, Костянтин Володимирович; Lesnik, Kostiantyn |
2023 | Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимах | Якубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana |
2021 | Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів | Пироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia |
2021 | Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловості | Гараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna |
2020 | Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита | Самсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia |