Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3978
Назва: | Обґрунтування виробництва гречаного солоду |
Інші назви: | Obgruntuvannia vyrobnytstva hrechanoho solodu |
Автори: | Євдокімов, Пилип Віталійович Yevdokimov, Pylyp |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia солод solod гречка hrechka ферментований fermentovanyi неферментований nefermentovanyi солодорощення solodoroshchenniа сушка sushka ферментація fermentatsiia виробництво vyrobnytstvo |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Євдокімов П. В. Обґрунтування виробництва гречаного солоду : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Євдокімов Пилип Віталійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 123 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: науково-практичне обґрунтування і розробка технології виробництва гречаного солоду. Об’єкт дослідження технологія виробництва солоду з зерна гречки. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу солодорощення з якісними показниками кінцевого продукту. Meta roboty: naukovo-praktychne obgruntuvannia i rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva hrechanoho solodu. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva solodu z zerna hrechky. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu solodoroshchennia z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3978 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Євдокімов П.В..pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.