Перегляд зібрання за групою - Теми tekhnolohiia vyrobnytstva

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування ефективності паливної установкиМарков, Сергій Олександрович; Markov, Serhii
2023Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництвіБерезовська, Карина Максимівна; Berezovska, Karyna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних для харчування військовихМогилко, Ілона Юріївна; Mohylko, Ilona Yuriivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням сухих яйцепродуктівКриштофор, Вікторія Олександрівна; Kryshtofor, Viktoriia Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів макаронних з антиоксидантними властивостямиПуцова, Анна Сергіївна; Putsova, Anna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів слоєних на основі борошна житньогоМалогоненко, Денис Олександрович; Malohonenko, Denys Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва чипсів м’ясних методом інфрачервоного сушінняКутафіна, Любов Сергіївна; Kutafina, Liubov Serhiivna
2021Оптимізація технології виробництва продукції вівчарства в селянському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро Н» Кам’янського району Дніпропетровської областіПавленко, Роман Анатолійович; Pavlenko, Roman Anatoliiovych
2021Оптимізація технології виробництва товарного меду в умовах селянського фермерського господарства «Запорожець» Криворіжського району Дніпропетровської областіВолик, Олег Вікторович; Volyk, Oleh Viktorovych
2023Формування оптимальної площі живлення гібридів кукурудзи в умовах фермерського господарства «Промінь» Дніпровського району Дніпропетровської областіЧерненко, Владислав Вадимович; Chernenko, Vladyslav Vadymovych