Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12685
Назва: Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних для харчування військових
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv kondyterskykh boroshnianykh dlia kharchuvannia viiskovykh
Автори: Могилко, Ілона Юріївна
Mohylko, Ilona Yuriivna
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
технологія виробництва
tekhnolohiia vyrobnytstva
харчування військових
kharchuvannia viiskovykh
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
тривале зберігання
tryvale zberihannia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Могилко І. Ю. Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних для харчування військових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Могилко Ілона Юріївна ; наук. керівник Калина Вікторія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12685
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки та наукового обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів, адаптованих для харчування військовослужбовців. Проаналізовано вимоги до продуктів, призначених для військового раціону, зокрема щодо енергетичної цінності, поживності, зручності транспортування та тривалості зберігання. Запропоновано рецептурні рішення та технологічні параметри, які забезпечують відповідність виробів умовам споживання в польових і стаціонарних умовах. Проведено підбір сировини, розроблено технологічну схему виробництва та здійснено оцінку якості готової продукції. Результати досліджень можуть бути використані при впровадженні нових видів функціональних кондитерських виробів у систему продовольчого забезпечення військових формувань. U kvalifikatsiinii roboti rozghlianuto pytannia rozrobky ta naukovoho obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, adaptovanykh dlia kharchuvannia viiskovosluzhbovtsiv. Proanalizovano vymohy do produktiv, pryznachenykh dlia viiskovoho ratsionu, zokrema shchodo enerhetychnoi tsinnosti, pozhyvnosti, zruchnosti transportuvannia ta tryvalosti zberihannia. Zaproponovano retsepturni rishennia ta tekhnolohichni parametry, yaki zabezpechuiut vidpovidnist vyrobiv umovam spozhyvannia v polovykh i statsionarnykh umovakh. Provedeno pidbir syrovyny, rozrobleno tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva ta zdiisneno otsinku yakosti hotovoi produktsii. Rezultaty doslidzhen mozhut buty vykorystani pry vprovadzhenni novykh vydiv funktsionalnykh kondyterskykh vyrobiv u systemu prodovolchoho zabezpechennia viiskovykh formuvan.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12685
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Могилко І. Ю..pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.