Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10249
Назва: Аналіз технологічних особливостей вирощування молоді коропових риб в полікуртурі у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп»
Інші назви: Analiz tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia molodi koropovykh ryb v polikurturi u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Petrykivskyi rybhosp»
Автори: Бодарецька, Анна Василівна
Bodaretska, Anna Vasylivna
Ключові слова: вирощування молоді коропових риб
vyroshchuvannia molodi koropovykh ryb
технології вирощування товарної риби
tekhnolohii vyroshchuvannia tovarnoi ryby
природна рибопродуктивність
pryrodna ryboproduktyvnist
вирощування коропа в полікультурі
vyroshchuvannia koropa v polikulturi
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Бодарецька А. В. Аналіз технологічних особливостей вирощування молоді коропових риб в полікуртурі у приватному акціонерному товаристві «Петриківський рибгосп» : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Бодарецька Анна Василівна ; наук. керівник Капшук Н. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2024. – 51 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10249.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було проаналізувати технологічні особливості вирощування молоді коропових риб, а саме в полікультурі у приватному акціонерному товаристві « Петриківський рибгосп ». Metoiu roboty bulo proanalizuvaty tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia molodi koropovykh ryb, a same v polikulturi u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi « Petrykivskyi rybhosp ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10249
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бодарецька А. В..pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.