Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаршук, В. О.-
dc.contributor.authorParshuk, V. O.-
dc.date.accessioned2024-10-04T17:28:01Z-
dc.date.available2024-10-04T17:28:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаршук В. О. Технологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Паршук В. О. ; наук. керівник Бегма Н. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10329-
dc.description.abstractГоловна мета — вивчення та аналіз технології виробництва яєць в умовах степу України в ПП «ДОН» Камянського району Дніпропетровської області. Holovna meta — vyvchennia ta analiz tekhnolohii vyrobnytstva yaiets v umovakh stepu Ukrainy v PP «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвиробництво харчових яєцьuk
dc.subjectvyrobnytstvo kharchovykh yaietsuk
dc.subjectяйценосність курейuk
dc.subjectyaitsenosnist kureiuk
dc.subjectтехнології виробництва яєцьuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva yaietsuk
dc.titleТехнологія виробництва харчових яєць у приватному підприємстві «ДОН» Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets u pryvatnomu pidpryiemstvi «DON» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паршук В. О..pdf1,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.