Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330
Назва: Особливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської області
Інші назви: Osoblyvosti tekhnolohii hodivli molodniaku svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Ahrys” Kremenchutskoho raionu Poltavskoi oblasti
Автори: Хафізов, Б. С.
Khafizov, B. S.
Ключові слова: годівля свиней
hodivlia svynei
рентабельність виробництва свинини
rentabelnist vyrobnytstva svynyny
свинарство
svynarstvo
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Хафізов Б. С. Особливості технології годівлі молодняку свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю “Агрис” Кременчуцького району Полтавської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Хафізов Б. С. ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 45 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330.
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень полягала у вивченні особливостей годівлі свиней у різні вікові періоди. Meta doslidzhen poliahala u vyvchenni osoblyvostei hodivli svynei u rizni vikovi periody.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10330
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хафізов Б. С..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.