Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410
Назва: Ефективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Efektyvnist vyroshchuvannia trytykale ozymoho pry zastosuvanni mikrobnykh preparativ v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrotsentr «Raivskyi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Симоненко, Костянтин Едуардович
Symonenko, Kostiantyn Eduardovych
Ключові слова: тритикале озиме
trytykale ozyme
сорт
sort
мікробні препарати
mikrobni preparaty
азотофіт
azotofit
поліміксобактерин
polimiksobakteryn
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно–економічний університет
Бібліографічний опис: Симоненко К. Е. Ефективність вирощування тритикале озимого при застосуванні мікробних препаратів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроцентр «Раївський» Синельниківського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Констянтин Симоненко; наук. кер. В. Козечко; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,загального землеробства та грунтознавства – Дніпро 2024. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410
Короткий огляд (реферат): Тритикале поєднує численні переваги своїх предків - пшениці та жита, такі як великий потенціал урожайності як зерна, так і зеленої маси, високі адаптаційні здібності (стійкість до холоду та посухи, невимогливість до типів ґрунту, універсальний імунітет проти грибкових інфекцій), збільшений вміст білка та лізину у зерні, а також основних поживних речовин у зеленій масі. Площі посівів цієї нової зернової та кормової культури зростають завдяки кращій адаптивності порівняно з озимою пшеницею, високій та стабільній урожайності, а також широкому спектру застосування зерна у харчовій, технічній та кормовій промисловості. Trytykale poiednuie chyslenni perevahy svoikh predkiv - pshenytsi ta zhyta, taki yak velykyi potentsial urozhainosti yak zerna, tak i zelenoi masy, vysoki adaptatsiini zdibnosti (stiikist do kholodu ta posukhy, nevymohlyvist do typiv gruntu, universalnyi imunitet proty hrybkovykh infektsii), zbilshenyi vmist bilka ta lizynu u zerni, a takozh osnovnykh pozhyvnykh rechovyn u zelenii masi. Ploshchi posiviv tsiiei novoi zernovoi ta kormovoi kultury zrostaiut zavdiaky krashchii adaptyvnosti porivniano z ozymoiu pshenytseiu, vysokii ta stabilnii urozhainosti, a takozh shyrokomu spektru zastosuvannia zerna u kharchovii, tekhnichnii ta kormovii promyslovosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10410
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Симоненко К.Е..pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.