Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565
Назва: Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа
Інші назви: Rezultaty doslidzhen yakosti ta bezpechnosti miasa koropa
Автори: Плисенко, Дмитро Дмитрович
Plysenko, Dmytro
Горчанок, Анна Володимирівна
Horchanok, Anna
Horchanok, A.
Horchanok, A. V.
Gorchanok, A. V.
Ключові слова: мікробіологічні показники м’яса коропа
microbiological indicators of carp meat
бульйон м'яса коропа
carp meat broth
токсичні елементи пестицидів
toxic elements of pesticides
Дата публікації: лис-2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Плисенко Д. Д. Результати досліджень якості та безпечності м’яса коропа / Д. Д. Плисенко, А. В. Горчанок // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали регіонал. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 24 листоп. 2023 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2023. – С. 29-32. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565.
Короткий огляд (реферат): Дослідження було проведено в умовах Дніпропетровської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини з метою вивчення показників якості та безпеки м’яса коропа, отриманого в умовах «Петриківський рибгосп». Завданням дипломної роботи було проведення комплексного аналізу органолептичних, хімічних, токсичних, радіологічних та мікробіологічних показників м’яса коропа, яке було отримано в трьох рибних господарствах, а також визначення економічної ефективності отриманих результатів. The study was conducted in the conditions of the Dnipropetrovsk Regional State Laboratory of Veterinary Medicine in order to study the quality and safety indicators of carp meat obtained in the conditions of "Petrykiv Fish Farm". The task of the thesis was to carry out a comprehensive analysis of organoleptic, chemical, toxic, radiological and microbiological indicators of carp meat, which was obtained in three fish farms, as well as to determine the economic efficiency of the obtained results.
Опис: Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/9797/1/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98.pdf
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10565
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ-29-32.pdf351,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.