Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651
Назва: Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням молоткової дробарки зерна
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na svynofermi z udoskonalenniam molotkovoi drobarky zerna
Автори: Гонтовий, Ростислав Костянтинович
Hontovyi, Rostyslav
Ключові слова: корми
kormy
комбікорм
kombikorm
цех
tsekh
дробарка
drobarka
експлуатаційні витрати
ekspluatatsiini vytraty
ефект
efekt
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Гонтовий Р. К. Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням молоткової дробарки зерна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Ростислав Костянтинович Гонтовий ; наук. кер. Микола Мусійович Трипутень ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний факультет, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651
Короткий огляд (реферат): На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розрахунок комбікормового цеху. Розроблено конструкцію молоткової дробарки. Запропоновано вимоги з охорони праці для процесу приготування комбікормів. Проведено техніко-економічну оцінку розробленої дробарки. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozrakhunok kombikormovoho tsekhu. Rozrobleno konstruktsiiu molotkovoi drobarky. Zaproponovano vymohy z okhorony pratsi dlia protsesu pryhotuvannia kombikormiv. Provedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoi drobarky.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.