Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651
Назва: | Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням молоткової дробарки зерна |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na svynofermi z udoskonalenniam molotkovoi drobarky zerna |
Автори: | Гонтовий, Ростислав Костянтинович Hontovyi, Rostyslav |
Ключові слова: | корми kormy комбікорм kombikorm цех tsekh дробарка drobarka експлуатаційні витрати ekspluatatsiini vytraty ефект efekt |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гонтовий Р. К. Удосконалення технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням молоткової дробарки зерна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Ростислав Костянтинович Гонтовий ; наук. кер. Микола Мусійович Трипутень ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний факультет, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651 |
Короткий огляд (реферат): | На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розрахунок комбікормового цеху. Розроблено конструкцію молоткової дробарки. Запропоновано вимоги з охорони праці для процесу приготування комбікормів. Проведено техніко-економічну оцінку розробленої дробарки. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozrakhunok kombikormovoho tsekhu. Rozrobleno konstruktsiiu molotkovoi drobarky. Zaproponovano vymohy z okhorony pratsi dlia protsesu pryhotuvannia kombikormiv. Provedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoi drobarky. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10651 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 2,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.