Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, Анастасія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Antonenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-18T12:24:44Z | - |
dc.date.available | 2024-11-18T12:24:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Антоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | роторна піч | uk |
dc.subject | rotorna pich | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | виробниче приміщення | uk |
dc.subject | vyrobnyche prymishchennia | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | обладнання | uk |
dc.subject | obladnannia | uk |
dc.title | Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnoho | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антоненко А. І..pdf | 3,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.