Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Анастасія Ігорівна-
dc.contributor.authorAntonenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-11-18T12:24:44Z-
dc.date.available2024-11-18T12:24:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАнтоненко А. І. Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житнього : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Ігорівна Антоненко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 58 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10653-
dc.description.abstractМета роботи: удосконалення технологічної лінії з виробництва хліба житнього «Родинний» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібозавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva khliba zhytnoho «Rodynnyi» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibozavod №9».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectроторна пічuk
dc.subjectrotorna pichuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectвиробниче приміщенняuk
dc.subjectvyrobnyche prymishchenniauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.titleУдосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житньогоuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia dilianky vypikannia v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva khliba zhytnohouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антоненко А. І..pdf3,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.