Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабенко, Вадим Олегович | - |
dc.contributor.author | Babenko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T11:18:03Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T11:18:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пресування | uk |
dc.subject | presuvannia | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | makaronni vyroby | uk |
dc.subject | пружність | uk |
dc.subject | pruzhnist | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | termichna obrobka | uk |
dc.subject | смак | uk |
dc.subject | smak | uk |
dc.subject | smak | uk |
dc.subject | zapakh | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | собівартість | uk |
dc.subject | sobivartist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanni | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабенко В. О..pdf | 1,83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.