Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабенко, Вадим Олегович-
dc.contributor.authorBabenko, Vadym-
dc.date.accessioned2024-11-19T11:18:03Z-
dc.date.available2024-11-19T11:18:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпресуванняuk
dc.subjectpresuvanniauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectmakaronni vyrobyuk
dc.subjectпружністьuk
dc.subjectpruzhnistuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectсмакuk
dc.subjectsmakuk
dc.subjectsmakuk
dc.subjectzapakhuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectsobivartistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanniuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабенко В. О..pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.