Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Назва: Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv shvydkoho pryhotuvanni
Автори: Бабенко, Вадим Олегович
Babenko, Vadym
Ключові слова: пресування
presuvannia
борошно
boroshno
макаронні вироби
makaronni vyroby
пружність
pruzhnist
якість
yakist
термічна обробка
termichna obrobka
смак
smak
smak
zapakh
асортимент
asortyment
собівартість
sobivartist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бабенко В. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Олегович Бабенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1065
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є обґрунтування технології виробництва МШП, а також вивчення впливу рецептурних компонентів, встановлення періодичності відновлення або заміни олії.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva MShP, a takozh vyvchennia vplyvu retsepturnykh komponentiv, vstanovlennia periodychnosti vidnovlennia abo zaminy olii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10657
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабенко В. О..pdf1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.