Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Готвянський, Володимир Миколайович | - |
dc.contributor.author | Hotvianskyi, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T11:42:10Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T11:42:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Готвянський В. М. Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Володимир Миколайович Готвянський ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка ефективної технології переробки зародків зерна кукурудзи та вивчення споживчих властивостей отриманих продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka efektyvnoi tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy ta vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei otrymanykh produktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зародки | uk |
dc.subject | zarodky | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | oliia | uk |
dc.subject | екстракція | uk |
dc.subject | ekstraktsiia | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | зерно кукурудзи | uk |
dc.subject | zerno kukurudzy | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | kharchovi produkty | uk |
dc.subject | розчинник | uk |
dc.subject | rozchynnyk | uk |
dc.subject | екстрактор | uk |
dc.subject | ekstraktor | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи | uk |
dc.title.alternative | Rozrobka tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Готвянський В. М..pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.