Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГотвянський, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorHotvianskyi, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-11-19T11:42:10Z-
dc.date.available2024-11-19T11:42:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГотвянський В. М. Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Володимир Миколайович Готвянський ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка ефективної технології переробки зародків зерна кукурудзи та вивчення споживчих властивостей отриманих продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka efektyvnoi tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy ta vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei otrymanykh produktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзародкиuk
dc.subjectzarodkyuk
dc.subjectоліяuk
dc.subjectoliiauk
dc.subjectекстракціяuk
dc.subjectekstraktsiiauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectзерно кукурудзиuk
dc.subjectzerno kukurudzyuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectkharchovi produktyuk
dc.subjectрозчинникuk
dc.subjectrozchynnykuk
dc.subjectекстракторuk
dc.subjectekstraktoruk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleРозробка технології переробки зародків зерна кукурудзиuk
dc.title.alternativeRozrobka tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Готвянський В. М..pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.