Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660| Назва: | Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи |
| Інші назви: | Rozrobka tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy |
| Автори: | Готвянський, Володимир Миколайович Hotvianskyi, Volodymyr |
| Ключові слова: | зародки zarodky олія oliia екстракція ekstraktsiia сировина syrovyna зерно кукурудзи zerno kukurudzy харчові продукти kharchovi produkty розчинник rozchynnyk екстрактор ekstraktor дослідження doslidzhennia |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Готвянський В. М. Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Володимир Миколайович Готвянський ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка ефективної технології переробки зародків зерна кукурудзи та вивчення споживчих властивостей отриманих продуктів.Metoiu roboty ye rozrobka efektyvnoi tekhnolohii pererobky zarodkiv zerna kukurudzy ta vyvchennia spozhyvchykh vlastyvostei otrymanykh produktiv. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10660 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Готвянський В. М..pdf | 1,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
