Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єпішина, Альона Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Yepishyna, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T12:23:21Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T12:23:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Єпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | йогурт | uk |
dc.subject | yohurt | uk |
dc.subject | молоко коров’яче | uk |
dc.subject | moloko koroviache | uk |
dc.subject | закваска | uk |
dc.subject | zakvaska | uk |
dc.subject | лактоза | uk |
dc.subject | laktoza | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | funktsionalni produkty | uk |
dc.subject | непереносимість лактози | uk |
dc.subject | neperenosymist laktozy | uk |
dc.subject | маложирні продукти | uk |
dc.subject | malozhyrni produkty | uk |
dc.subject | морквяне пюре | uk |
dc.subject | morkviane piure | uk |
dc.subject | чорничне пюре | uk |
dc.subject | chornychne piure | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва йогуртів | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єпішина А. Є..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.