Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄпішина, Альона Євгеніївна-
dc.contributor.authorYepishyna, Alona-
dc.date.accessioned2024-11-19T12:23:21Z-
dc.date.available2024-11-19T12:23:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄпішина А. Є. Удосконалення технології виробництва йогуртів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Альона Євгеніївна Єпішина ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10667-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології виробництва маложирного низьколактозного йогурту.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva malozhyrnoho nyzkolaktoznoho yohurtu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectйогуртuk
dc.subjectyohurtuk
dc.subjectмолоко коров’ячеuk
dc.subjectmoloko koroviacheuk
dc.subjectзакваскаuk
dc.subjectzakvaskauk
dc.subjectлактозаuk
dc.subjectlaktozauk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectfunktsionalni produktyuk
dc.subjectнепереносимість лактозиuk
dc.subjectneperenosymist laktozyuk
dc.subjectмаложирні продуктиuk
dc.subjectmalozhyrni produktyuk
dc.subjectморквяне пюреuk
dc.subjectmorkviane piureuk
dc.subjectчорничне пюреuk
dc.subjectchornychne piureuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва йогуртівuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єпішина А. Є..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.