Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКащеєва, Єлизавета Володимирівна-
dc.contributor.authorKashcheieva, Yelyzaveta-
dc.date.accessioned2024-11-19T12:58:32Z-
dc.date.available2024-11-19T12:58:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672-
dc.description.abstractМета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпромисловістьuk
dc.subjectpromyslovistuk
dc.subjectнаукове дослідженняuk
dc.subjectnaukove doslidzhenniauk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniauk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectцеліакіяuk
dc.subjecttseliakiiauk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechkyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кащеєва Є. В..pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.