Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кащеєва, Єлизавета Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Kashcheieva, Yelyzaveta | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T12:58:32Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T12:58:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кащеєва Є. В. Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Володимирівна Кащеєва ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10672 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження полягає в науковому та практичному обґрунтуванні, а також у розробці технології виробництва безглютенового солоду з гречки.Meta doslidzhennia poliahaie v naukovomu ta praktychnomu obgruntuvanni, a takozh u rozrobtsi tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | промисловість | uk |
dc.subject | promyslovist | uk |
dc.subject | наукове дослідження | uk |
dc.subject | naukove doslidzhennia | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchennia | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | целіакія | uk |
dc.subject | tseliakiia | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречки | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho solodu z hrechky | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кащеєва Є. В..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.