Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кірієнко, Анастасія Станіславівна | - |
dc.contributor.author | Kiriienko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-19T13:08:33Z | - |
dc.date.available | 2024-11-19T13:08:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk |
dc.subject | boroshniani kondyterski vyroby | uk |
dc.subject | вафлі | uk |
dc.subject | vafli | uk |
dc.subject | цукрозамінник | uk |
dc.subject | tsukrozaminnyk | uk |
dc.subject | підсолоджувач | uk |
dc.subject | pidsolodzhuvach | uk |
dc.subject | стевіозид | uk |
dc.subject | steviozyd | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | суха молочна сироватка | uk |
dc.subject | sukha molochna syrovatka | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnyka | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кірієнко А. С..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.