Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірієнко, Анастасія Станіславівна-
dc.contributor.authorKiriienko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-11-19T13:08:33Z-
dc.date.available2024-11-19T13:08:33Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКірієнко А. С. Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінника : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Станіславівна Кірієнко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10673-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням стевіозиду, харчових волокон та сухої молочної сироватки.Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam steviozydu, kharchovykh volokon ta sukhoi molochnoi syrovatky.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk
dc.subjectboroshniani kondyterski vyrobyuk
dc.subjectвафліuk
dc.subjectvafliuk
dc.subjectцукрозамінникuk
dc.subjecttsukrozaminnykuk
dc.subjectпідсолоджувачuk
dc.subjectpidsolodzhuvachuk
dc.subjectстевіозидuk
dc.subjectsteviozyduk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectсуха молочна сироваткаuk
dc.subjectsukha molochna syrovatkauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafel funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam tsukrozaminnykauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірієнко А. С..pdf1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.