Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКічігіна, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorKichihina, Yuliia-
dc.date.accessioned2024-11-25T07:58:32Z-
dc.date.available2024-11-25T07:58:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКічігіна Ю. С. Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Кічігіна ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717-
dc.description.abstractМета цього дослідження полягає у визначенні параметрів солодорощення зерна сорго Sorghum rubra і встановленні можливості використання його для заміни частини ячмінного солоду під час виробництва пива.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u vyznachenni parametriv solodoroshchennia zerna sorho Sorghum rubra i vstanovlenni mozhlyvosti vykorystannia yoho dlia zaminy chastyny yachminnoho solodu pid chas vyrobnytstva pyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectнаукове дослідженняuk
dc.subjectnaukove doslidzhenniauk
dc.subjectсоргоuk
dc.subjectsorhouk
dc.subjectферментованийuk
dc.subjectfermentovanyiuk
dc.subjectнеферментованийuk
dc.subjectnefermentovanyiuk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniauk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectproroshchuvanniauk
dc.subjectпивоварінняuk
dc.subjectpyvovarinniauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного соргоuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodu z pyvovarnoho sorhouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кічігіна Ю. С..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.