Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кічігіна, Юлія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kichihina, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T07:58:32Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T07:58:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кічігіна Ю. С. Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Юлія Сергіївна Кічігіна ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10717 | - |
dc.description.abstract | Мета цього дослідження полягає у визначенні параметрів солодорощення зерна сорго Sorghum rubra і встановленні можливості використання його для заміни частини ячмінного солоду під час виробництва пива.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u vyznachenni parametriv solodoroshchennia zerna sorho Sorghum rubra i vstanovlenni mozhlyvosti vykorystannia yoho dlia zaminy chastyny yachminnoho solodu pid chas vyrobnytstva pyva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | наукове дослідження | uk |
dc.subject | naukove doslidzhennia | uk |
dc.subject | сорго | uk |
dc.subject | sorho | uk |
dc.subject | ферментований | uk |
dc.subject | fermentovanyi | uk |
dc.subject | неферментований | uk |
dc.subject | nefermentovanyi | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchennia | uk |
dc.subject | пророщування | uk |
dc.subject | proroshchuvannia | uk |
dc.subject | пивоваріння | uk |
dc.subject | pyvovarinnia | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного сорго | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodu z pyvovarnoho sorho | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кічігіна Ю. С..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.