Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Вікторія Максимівна-
dc.contributor.authorKovalenko, Viktoriia-
dc.date.accessioned2024-11-25T10:52:41Z-
dc.date.available2024-11-25T10:52:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоваленко М. В. Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Максимівна Коваленко ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 102 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10720-
dc.description.abstractМетою роботи є вивчення сучасних тенденцій та потреб у впровадженні та модернізації технологічної лінії виробництва гречаної крупи на підприємстві ТОВ "Дніпромлин" та розроблення проєкту модернізації з метою підвищення ефективності, якості продукції та сталості виробництва.Metoiu roboty ye vyvchennia suchasnykh tendentsii ta potreb u vprovadzhenni ta modernizatsii tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva hrechanoi krupy na pidpryiemstvi TOV "Dnipromlyn" ta rozroblennia proiektu modernizatsii z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti, yakosti produktsii ta stalosti vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгречана крупаuk
dc.subjecthrechana krupauk
dc.subjectвиробництво гречаної крупиuk
dc.subjectvyrobnytstvo hrechanoi krupyuk
dc.subjectтехнологічна лініяuk
dc.subjecttekhnolohichna liniiauk
dc.subjectТОВ "Дніпромлин"uk
dc.subjectTOV "Dnipromlyn"uk
dc.subjectякость продукціїuk
dc.subjectyakost produktsiiuk
dc.subjectмодернізаціяuk
dc.subjectmodernizatsiiauk
dc.titleМодернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпроuk
dc.title.alternativeModernizatsiia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dniprouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко В. М..pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.