Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, Ліліліана Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Lililiana-
dc.date.accessioned2024-11-25T11:25:30Z-
dc.date.available2024-11-25T11:25:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКовальова Л. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ліліліана Сергіївна Ковальова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури пшеничного хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychnoho khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкіноаuk
dc.subjectkinoauk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectбіактивоване насіння кіноаuk
dc.subjectbiaktyvovane nasinnia kinoauk
dc.subjectзамочуванняuk
dc.subjectzamochuvanniauk
dc.subjectякість хлібаuk
dc.subjectyakist khlibauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальова Л. С..pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.