Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальова, Ліліліана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Lililiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T11:25:30Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T11:25:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ковальова Л. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ліліліана Сергіївна Ковальова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури пшеничного хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychnoho khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кіноа | uk |
dc.subject | kinoa | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | біактивоване насіння кіноа | uk |
dc.subject | biaktyvovane nasinnia kinoa | uk |
dc.subject | замочування | uk |
dc.subject | zamochuvannia | uk |
dc.subject | якість хліба | uk |
dc.subject | yakist khliba | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковальова Л. С..pdf | 2,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.