Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Назва: Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa
Автори: Ковальова, Ліліліана Сергіївна
Kovalova, Lililiana
Ключові слова: кіноа
kinoa
хліб
khlib
біактивоване насіння кіноа
biaktyvovane nasinnia kinoa
замочування
zamochuvannia
якість хліба
yakist khliba
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ковальова Л. С. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ліліліана Сергіївна Ковальова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури пшеничного хліба з використанням біоактивованого насіння кіноа.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychnoho khliba z vykorystanniam bioaktyvovanoho nasinnia kinoa.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10721
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальова Л. С..pdf2,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.