Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кротюк, Діана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Krotiuk, Diana | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T11:45:37Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T11:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | амарантове борошно | uk |
dc.subject | amarantove boroshno | uk |
dc.subject | борошно житнє цільнозернове жорнового помелу | uk |
dc.subject | boroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomelu | uk |
dc.subject | закваска | uk |
dc.subject | zakvaska | uk |
dc.subject | глютен | uk |
dc.subject | hliuten | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва житнього хлібу | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кротюк Д. П..pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.