Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКротюк, Діана Петрівна-
dc.contributor.authorKrotiuk, Diana-
dc.date.accessioned2024-11-25T11:45:37Z-
dc.date.available2024-11-25T11:45:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectамарантове борошноuk
dc.subjectamarantove boroshnouk
dc.subjectборошно житнє цільнозернове жорнового помелуuk
dc.subjectboroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomeluuk
dc.subjectзакваскаuk
dc.subjectzakvaskauk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва житнього хлібуuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кротюк Д. П..pdf2,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.