Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Назва: | Удосконалення технології виробництва житнього хлібу |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibu |
Автори: | Кротюк, Діана Петрівна Krotiuk, Diana |
Ключові слова: | хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby хліб khlib амарантове борошно amarantove boroshno борошно житнє цільнозернове жорнового помелу boroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomelu закваска zakvaska глютен hliuten |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кротюк Д. П..pdf | 2,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.