Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Назва: Удосконалення технології виробництва житнього хлібу
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva zhytnoho khlibu
Автори: Кротюк, Діана Петрівна
Krotiuk, Diana
Ключові слова: хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
хліб
khlib
амарантове борошно
amarantove boroshno
борошно житнє цільнозернове жорнового помелу
boroshno zhytnie tsilnozernove zhornovoho pomelu
закваска
zakvaska
глютен
hliuten
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кротюк Д. П. Удосконалення технології виробництва житнього хлібу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Діана Петрівна Кротюк ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури амарантово - житньго хлібу. Об’єктом досліджень є технологія виробництва хліба з амарантового борошно і борошна житнього цільнозернового жорнового помелу. Предмет досліджень – органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury amarantovo - zhytnho khlibu. Obiektom doslidzhen ye tekhnolohiia vyrobnytstva khliba z amarantovoho boroshno i boroshna zhytnoho tsilnozernovoho zhornovoho pomelu. Predmet doslidzhen – orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10724
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кротюк Д. П..pdf2,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.