Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрутик, Ігор Віталійович-
dc.contributor.authorKrutyk, Ihor-
dc.date.accessioned2024-11-25T11:56:19Z-
dc.date.available2024-11-25T11:56:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрутик І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ігор Віталійович Крутик ; наук. кер. Юрій Олександрович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726-
dc.description.abstractНаведено короткий опис ПП «Дюкол». І запропонованої характеристики підприємства встановлено, що воно виробляє широкий асортимент ковбасних виробів. Також наведено загальну характеристику сировини для виробництва ковбасних виробів та характеристику готової продукції.Navedeno korotkyi opys PP «Diukol». I zaproponovanoi kharakterystyky pidpryiemstva vstanovleno, shcho vono vyrobliaie shyrokyi asortyment kovbasnykh vyrobiv. Takozh navedeno zahalnu kharakterystyku syrovyny dlia vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv ta kharakterystyku hotovoi produktsii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсосискиuk
dc.subjectsosyskyuk
dc.subjectковбасні виробиuk
dc.subjectkovbasni vyrobyuk
dc.subjectкутерuk
dc.subjectkuteruk
dc.subjectпрес дообвалочнийuk
dc.subjectpres doobvalochnyiuk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectрозрахункиuk
dc.subjectrozrakhunkyuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробівuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крутик І. В..pdf2,71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.