Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутик, Ігор Віталійович | - |
dc.contributor.author | Krutyk, Ihor | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T11:56:19Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T11:56:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крутик І. В. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ігор Віталійович Крутик ; наук. кер. Юрій Олександрович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10726 | - |
dc.description.abstract | Наведено короткий опис ПП «Дюкол». І запропонованої характеристики підприємства встановлено, що воно виробляє широкий асортимент ковбасних виробів. Також наведено загальну характеристику сировини для виробництва ковбасних виробів та характеристику готової продукції.Navedeno korotkyi opys PP «Diukol». I zaproponovanoi kharakterystyky pidpryiemstva vstanovleno, shcho vono vyrobliaie shyrokyi asortyment kovbasnykh vyrobiv. Takozh navedeno zahalnu kharakterystyku syrovyny dlia vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv ta kharakterystyku hotovoi produktsii. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сосиски | uk |
dc.subject | sosysky | uk |
dc.subject | ковбасні вироби | uk |
dc.subject | kovbasni vyroby | uk |
dc.subject | кутер | uk |
dc.subject | kuter | uk |
dc.subject | прес дообвалочний | uk |
dc.subject | pres doobvalochnyi | uk |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | termichna obrobka | uk |
dc.subject | розрахунки | uk |
dc.subject | rozrakhunky | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробів | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbasnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крутик І. В..pdf | 2,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.