Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеусенко, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorLeusenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-11-26T07:56:11Z-
dc.date.available2024-11-26T07:56:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛеусенко О. О. Обґрунтування технології виробництва снеків м’ясних : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Олександрович Леусенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10731-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури снеків м’ясних, а саме джерок.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury snekiv miasnykh, a same dzherok.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectснеки м’ясніuk
dc.subjectsneky miasniuk
dc.subjectджерки індичіuk
dc.subjectdzherky indychiuk
dc.subjectджерки свинніuk
dc.subjectdzherky svynniuk
dc.subjectджерки курячіuk
dc.subjectdzherky kuriachiuk
dc.subjectджерки яловичіuk
dc.subjectdzherky yalovychiuk
dc.subjectздоровий перекусuk
dc.subjectzdorovyi perekusuk
dc.subjectоздоровче харчуванняuk
dc.subjectozdorovche kharchuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва снеків м’яснихuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva snekiv miasnykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леусенко О. О..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.