Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалиш, Мар’ян Васильович-
dc.contributor.authorMalysh, Marian-
dc.date.accessioned2024-11-26T08:05:47Z-
dc.date.available2024-11-26T08:05:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМалиш М. В. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мар’ян Васильович Малиш ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури пшенично-житнього хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychno-zhytnoho khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошно з виноградних кісточокuk
dc.subjectboroshno z vynohradnykh kistochokuk
dc.subjectолія з виноградних кісточокuk
dc.subjectoliia z vynohradnykh kistochokuk
dc.subjectтехнологія хлібаuk
dc.subjecttekhnolohiia khlibauk
dc.subjectпобічні продуктиuk
dc.subjectpobichni produktyuk
dc.subjectякість хлібаuk
dc.subjectyakist khlibauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточокuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochokuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малиш М. В..pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.