Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Назва: Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok
Автори: Малиш, Мар’ян Васильович
Malysh, Marian
Ключові слова: борошно з виноградних кісточок
boroshno z vynohradnykh kistochok
олія з виноградних кісточок
oliia z vynohradnykh kistochok
технологія хліба
tekhnolohiia khliba
побічні продукти
pobichni produkty
якість хліба
yakist khliba
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Малиш М. В. Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мар’ян Васильович Малиш ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури пшенично-житнього хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточок.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pshenychno-zhytnoho khliba z vykorystanniam pobichnykh produktiv pererobky vynohradnykh kistochok.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10732
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малиш М. В..pdf2,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.