Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаливайко, Олександр Валерійович-
dc.contributor.authorNalyvaiko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-11-26T08:17:55Z-
dc.date.available2024-11-26T08:17:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНаливайко О. В. Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександр Валерійович Наливайко ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10733-
dc.description.abstractМетою роботи є розширення асортименту борошняних кондитерських виробів шляхом створення технології протеїнового кексу з використанням багатофункціональної сухої білоквмісної суміші, що забезпечує високу біологічну цінність, спрощення процесу та покращення якості виробів.Metoiu roboty ye rozshyrennia asortymentu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv shliakhom stvorennia tekhnolohii proteinovoho keksu z vykorystanniam bahatofunktsionalnoi sukhoi bilokvmisnoi sumishi, shcho zabezpechuie vysoku biolohichnu tsinnist, sproshchennia protsesu ta pokrashchennia yakosti vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкексиuk
dc.subjectkeksyuk
dc.subjectпорошкоподібні сумішіuk
dc.subjectporoshkopodibni sumishiuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectкористьuk
dc.subjectkorystuk
dc.subjectдосілдженняuk
dc.subjectdosildzhenniauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectбілкові добавкиuk
dc.subjectbilkovi dobavkyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва протеїнових кексівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva proteinovykh keksivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наливайко О. В..pdf2,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.